NU A LUPTAT NIMENI DIN POLITICA PENTRU ROMANIA

 

Din cele 300 de partide politice si parlamentare, din sistemul politic din 30 de ani, nu a fost nicio formatiune politica sa lupte parte in parte la revolutia economia si responsabiliatiile care trebuie  sa fie responsabili toti actorii politici ,. Dar niste penalii de lux au distrus Romania si acum se afla la periferia Uniunii Europene. Despre aderare la moneda euro? Despre aderare la spatiul Schengen? Despre aderare la Europa ? Despre ce vorbesc politicienii ai majoritaii parlamentare intr-o limba de lemn si care nu produce nimic si nu difuzeaza absolut nimic din cel mai mare program politic al campanie electorale in afaceri de penalii la fara numai pe functii publice administrative si demnitatea lor este la cat mai multe contrate publice pentru partidele private din clubul penalilor de lux.

Romania despre program de guvernare care nu are in anul 2018. Statul roman nu mai are putere economica si protectie sociala si sa ofere securitate de prima mana, si a ajuns sa fie izolata la marginea unui stat din toate statele membre Europene. Un guvern dintr-un program de guvernare care aduce promisiuni electorale a nascut numai guverne peste noapte la guvernare si nu pentru ca sunt apte de munca la guvernare? Romania numai in anul 2018, a pierdut miliarde de euro si alte milioane de resurse umane de inalta calitate prin gloata politicienilor mizerabilii si profitorii.

Potrivit celui mai mare partid de guvernare si care guverneaza si impotriva celui mai mare partide parlamentar din legislatura 2016-2020, se manifesta acum la toate actele publice la guvernare cu fara o infrastructura de proiecte performate , ce ar trebui sa produca drumuri, scoli, poduri, noi locuri de munca si spitale regionale si modernizarea parcului auto din mijlocul in comun.

Lipsa si atragerea politicilor publice in actuala forma guvernamentala tot mai solida, a redus in masa toate platforma investitiilor din domeniul infrastructurii de drumuri , ce Programul de Guvernare nu este expresii cresterea economica si atragerea de noi bani europeni pentru Romania.

 

 Pentru ca programul de guvernare si majoritatea parlamentara actualei Guvernarii a pierdut absolut de mult timp contractul cu realitatea economica – sociala, nu face de loc investitii sociale in milioane de romani, injrijirea sociala si excluziunea sociala a ajuns sa duca Romania in Evu Mediului,  cu serviciile publice altor partidelor politice penale. Au cele mai mari lipsuri de proiecte, au lansat de forma proiecte de tara? Nu vrea sa aduca fonduri europene de coeziune asupra proiectelor de infrastructura de transport si lipsa de noi milioane de locuri de munca si cu cea mai slaba economie si puterii de cumparare , nu face de cat sa aduca multa instabilitate economica si multa instabilitate politica durabila. Nu avem de loc astfel de partide politice din actualul ciclul electoral si lipsa de respectarea statului de drept si democratiei de azi, confirma ca la guvernare se petrece cea mai mare lovitura de stat intre Palate guvernamentale.

 

Costul cu forta de munca din partea statului roman, pentru ingrijirea copiilor nu este de loc o prioritate fundamentala pentru actualul Guvern. Mamele din romani nu mai livreaza de loc copii pentru tara si toate salariile femeilor sunt tot mai mici si sint cele mai multe impozite. Situatia este dramatica , deoarece natalitaii in procesul de producere este in anul 2017, numai 20000 de noi copiii. Acest lucru este in contrast puternic cu toate rapoartele micro-nivelul de dezvoltare durabila. In contextul actual, mii de familii tinere nu mai doresc sa livreze copiii noi catre Statul Roman, care nu este statul proprietar sa aiba noncopiii si statul impedica productia de sporirea natalitatii prin taxe,impozite si cea mai mare inflatiei la raft.

http://bit.ly/2k4BiyN



vezi sursa: http://ziarulviitor.ro/nu-a-luptat-nimeni-din-politica-pentru-romania/




from politica astazi http://bit.ly/2rNXd1F
via IFTTT

Comments

Popular posts from this blog